Om oss

Skogveien Auto fasadebilde

Velkommen til Skogveien Auto

Skogveien Auto AS startet opp allerede i 1958, fikk navnet Skogveien Auto AS i 1965, og har derfor lange tradisjoner i bilbransjen. Vi er forhandler for Nissan og Citroen i Hamar og omegn. Vi er lokalisert på Ridabu i et moderne og rasjonelt bilanlegg på 2300 kvm.

I alle disse årene har kunden vært hoved fokus. Vi er avhengige av fornøyde kunder. Kunder som blir hørt, føler seg ivaretatt og får den servicen de fortjener, være seg bilkjøp, deler, utstyr eller kjøp av verksted tjenester. For oss er det også viktig at kunden har et enkelt og forutsigbart bilhold. For å lykkes med dette, må vi også ha dyktige medarbeidere. Vi er i dag 21 dyktige medarbeidere med bred kompetanse som gjør at vi kan nå vår målsetting. Vi er også stolte av de lyse og trivelige lokalene med de fasiliteter en moderne bilforretning må ha.

I 2008 solgte vi forretningen til Automobil gruppen. Vi er i dag 1 av 29 forretninger i dette konsernet. Dette gir oss store muligheter på mange områder. Det betyr blant annet at vi har tilgang på over 1000 forskjellige bruktbiler. Det vi ikke har i butikken, er det store muligheter for at vi kan skaffe. Det gjør oss også enda bedre rustet til å ta vare på deg som kunde.

Velkommen!
 

*
*
 
Captcha