Nybil

I vår flotte nybilavdeling finner du et bredt utvalg av Nissan og Citroens nyeste modeller. Citroen har gjennom mange år, vært innovative både hva gjelder design og teknikk. Citroen er blant annet kjent for sine fantastiske dieselmotorer som også flere av våre konkurrenter benytter seg av. I tillegg har de nå også kommet med flere nye bensinmotorer som er fullt på høyde og vel så det, i forhold til våre konkurrenter.

Citroën

Citroen har i dag noe av det bredeste modellutvalget du kan finne. Her finner du alt fra den minste Citroen C1 som 4 seter til familiebilen Grand C4 Picasso med 7 seter. Lanseringen av nye Citroen Cactus, viser også at Citroen er langt fremme i forhold til spennende design, nye løsninger og tenkemåte når det gjelder bilens funksjoner. Citroen er også ledende innen motorsport og har vært det i en årrekke. Dette beviser at Citroën kan lage biler med gode prestasjoner og høy kvalitet. Citroën har også et bredt varebilutvalg som kan tilby løsninger for de fleste.

Les mer om Citroën her


Nissan er produsenten som fant opp crossover segmentet med sin Nissan Qashqai. Nissan har vært en ubetinget suksess fra den kom i 2007 og frem til i dag og Nissan Qashqai har vært blant bestselgerne i alle disse årene. Nå har den kommet i helt ny utgave, og selv om den forrige modellen på ingen måte var noe dårlig bil, kan vi i all beskjedenhet påstå at den nye er enda bedre. I den nye modellen har Nissan også lansert et helt nytt designspråk og flere innovative tekniske løsninger. Dette har de også fortsatt med på den helt nye Nissan X-Trail. Du kjenner igjen trekk fra Qashqai både i design, men også når det gjelder motorer og tekniske løsninger. Begge modellene leveres med både 2 og 4hjulstrekk, manuelt og automatgir.

Nissan

Nye Nissan Pulsar er en helt ny modell fra Nissan. Gjennom nevnte designspråk er det lett og se at dette er en Nissan. Det som allikevel kjennetegner denne bilen, er den enorme kupeplassen. Hvordan Nissan har grei å få så mye plass innvendig med de utvendige målene den har er fantastisk. Bilen må oppleves. Sammen med Micra, Note,  Juke og Evalia, har også Nissan et bredt spekter personbiler som dekker de fleste behov.

Nissan har også et bredt varebilprogram og vi må også Nevne Nissan Navara PickUp. El.bil er i vinden som aldri før og salget ser ikke ut til å stagnere. Nissan Leaf er uten sammenligning, den mest solgte el.bilen i Norge. Med denne modellen og med lanseringen Nissan NV200 electric, kan vi tilby et bredt utvalg av el.bil.

Som eneste forhandler i distriktet, har vi investert i en hurtiglader, som gjør det enkelt og kjapt å lade bilen for alle som kjører el.bil. Infrastrukturen når det gjelder hurtigladere er også meget bra i vårt distrikt, noe som gjør det mulig å ha en stor aksjonsradius også for el.biler.

Les mer om Nissan her

Snakk med en av våre dyktige selgere, så hjelper de deg å finne akkurat den bilen du ønsker. De er også behjelpelig med gunstig finansiering og forsikring.